Výsledky 2011/2012

Výsledky sezóny 2011/2012 – 4. třída – většina hráčů odehrála sezónu v postaršení

 

28.-29.4.2012turnaj – TIGERS CUP 2012 St. Pölten

Ve dnech 28.-29.4. 2012 jsme se zúčastnili mezinárodního turnaje v rakouském St. Pölten. Turnaj byl pořádán vídeňským týmem Vienna Tigers a byl vypsán pro ročníky 2003 a ml. Turnaje se zúčastnilo celkem 10 týmů z ČR, Rakouska, Maďarska a Slovenska. Hrál se minihokej , 3+1, systémem každý s každým. Za 2 dny jsme odehráli celkem 9 zápasů. Střídalo se po 1,5 minutě na zvukové zmanení, za 3 tresné body (fauly, špatné střídání apod) následoval trestný nájezd. Jeden zápas trval 21 min. hrubého času. Sestava: Lukáš Veřtát – Adam Eremiáš, Kuba Šedivý, Honza Nevšímal, Maty Staněk, Kája Křepelka, David Bašta (J. Hradec), Lukáš Krch (Soběslav). Na velmi vyrovnaném turnaji kluci obsadili 6. místo.

Sobota 28.4.2012

HC Tábor – Dukla Trenčín 4:1

Branky: Staněk 2, Šedivý, Bašta

První zápas proti silnému soupeři byl dlouho 1:1. V poslední čtvrtině jsme 3 slepenými góly rozhodli zápas. Kluci si těžce zvykali na zvláštní způsob střídání a rozhodování na turnaji. Uhráli jsme důležité první 2 body.

HC Tábor – Vienna Tigers I 1: 4

Branka: Eremiáš Asist.: Nevšímal

K dalšímu zápasu jsme nastoupili bez odpočinku po těžkém předchozím utkání. Rakušané nás překvapili kvalitou hry. Šli jsme rychle do vedení. Soupeř sice vyrovnal, ale ze hry jsme měli více. Bohužel jsme neproměňovali četné šance. V závěru se projevila únava a soupeř v posledních minutách zápas rozhodl.

HC Tábor – Vienna Tigers II 14:0

Branky: Bašta 6, Krch 4, Staněk 2, Šedivý 1, Eremiáš 1

Zápas v tréninkovém tempu vyzněl jednoznačně pro nás.

HC Tábor – Dívčí Hokej 1:2

Branka: Eremiáš Asist.: Nevšímal

Zápas se hrál od počátku ve velikém nasazení. Prohrávali jsme po laciné brance z půlky hřiště. Z dorážky se nám podařilo srovnat. Asi uprostřed zápasu jsme měli asi 6 minut drtivý tlak, ale branku jsme nedali. Pak jsme si vybali slabší chvilku a inkasovali jsme rozdílovou branku. Doplatili jsme na efektivitu v zakončování. Dívky měli asi jen 5 střel na 2 góly, zatímco kluci minimálně 15. Výborný zápas.

HC Tábor – Györy ETO HC 0:2

Maďaři na nás doslova vlítli. Dobře bruslili, byli dotěrní a agresivní. Byli všude o krok dříve a kluci se s jejich hrou nemohli srovnat. Bylo to překvapení, ale prohráli jsme o 2 góly.

Neděle 28.4.2012

HC Tábor – Junior Capitals I 3:2

Branky: Nevšímal, Staněk, Šedivý

Zápas jsme otáčeli na 2:1. Když se zdálo, že výsledek udržíme, soupeř srovnal. V posledním střídání jsme po závaru před brankou soupeře dotlačili puk do sítě a zápas vyhráli. Infarktový závěr.

HC Tábor – HC Capitals 1:0

Branka: Nevšímal Asist.: Eremiáš

Utkání nebylo pohledné, spíše utrápené a ubojované. Rozdílovou branku dal Honza N. po pěkné přihrávce od Adama E. zpoza branky.

HC Tábor – Hoba Bratislava 1:2

Branka: Staněk Asist.: Eremiáš

Utkali jsme se z fyzicky vyspělým soupeřem (výběr Bratislavy). Prohrávali jsme po nepozornosti po střele z dálky. Srovnali jsme, měli více ze hry, ale opět to naše proměňování šancí. Soupěř šel do vedení, na které jsme nedokázali reagovat ani při power play. Výborný zápas, kluci bojovali na doraz.

HC Tábor – Wiener Eisloewen 1:1

Branka: Staněk Asist.: Bašta

V posledním zápase jsme hráli o 4. místo. Zápas byl plný hrubých zákroků ze strany soupeře a nepřesností rozhodčího. Kluci bohužel nedokázali rakušany přetlačit a skončili na celkovém 6. místě.

Celkové pořadí: 1. Wienna Tigers l, 2. Dívčí Hokej, 3. Hoba Bratislava, 4. Wiener Eisloewen, 5. Dukla Trenčín, 6. HC Tábor, 7. Györy ETO HC ……….

Hodnocení: Turnaj byl pěkně zorganizovaný, v krásném prostředí sportovního areálu v St. Pöltenu. Bydleli jsme v příjemném hotelu v nedalekém Kapellnu. Týmy byly vesměs vyrovnané a zápasy se odehrávaly ve vysokém nasazení. Na turnaji jsme obsadili 6. místo s pozitivním skore 26:14. O páté místo nás připravilo horší skore a na 4. místo nám scházel 1 bod. Slabinu turnaje jsem viděl v dlouhém intervalu (1,5 min.), po kterém se mohlo střídat. Střídání bylo na zvukový signál od časoměřiče a často se stalo, že byla přerušena gólová přiležitost. Další nezvyklostí byly opravdu malé branky. Dát branku většímu golmanovi byla velká alchymie. A díky tomu padalo docela málo branek. Rozhodčí (mladí kluci) měli problém sledovat utkání a citlivě posuzovat hru. Velmi úzkostně pískali hru tělem. Kluci získali zkušenost s mezinárodním hokejem. Celkově předváděli dobrý hokej s pěknými akcemi a s bojovností. Kluci i rodiče vytvořili výbornou partu. Zanechali jsme slušný dojem a získali do budoucna několik kontaktů. Účast na podobné akci není v budoucnu vyloučená. (ME)

Poděkování patří Honzovi Nevšímalovi za sponzoring akce.

———————————————————————————–

7.4.2012 – turnaj třetích tříd „O pohár města Sedlčany“

Dne 7.4.2012 jsme se zúčasnili turnaje v Sedlčanech. Turnaj byl vypsán pro ročníky 2003 a ml. Hrál se minihokej, systém 3+1, letmé střídání a faul následoval trestný nájezd. Celkem se zúčastnilo 8 týmů. Hrálo se ve dvou kupinách po 4 týmech systémem každý s každým. Dva první týmy postupovali do finálové skupiny, kde se utkali se 2 týmy z druhé skupiny. Výsledek zápasu s týmem ze základní skupiny se započítával. Sestava: Veřtát – Eremiáš, Šedivý, Zenkl – Adamec, Nevšímal, Ent – Staněk, Kundrát, Křepelka. Na turnaji kluci vybojovali zlaté medajle.

HC Tábor – Dívčí hokej 3:3

Branky: Zenkl, Křepelka, Staněk

Nejlepší hráč utkání: Veřtát Lukáš

Dívky na nás vyrukovali s překvapivě dobrým bruslením a bojovností. Od začátku jsme měli s hrou soupeřek problémy. Nebruslili jsme a nebojovali. O vydřené vedení jsme přišli vlastní nedůsleností při bránění několik sekund před koncem.

HC Tábor – Vimperk 5:0

Branky: Šedivý, Zenkl, Staněk, Eremiáš, Kundrát

Nejlepší hráč utkání: Křepelka Karel

Od tohoto zápasu se naše hra zásadně proměnila. Více jsme bruslili a kombinovali. Soupeře jsme jasně přehrávali a až na ojedinělé akce ho nepouštěli před vlastní branku.

HC Tábor – Česká Krumlov 21:0

Branky: Eremiáš 7, Nevšímal 4, Kundrát 2, Zenkl 2, Šedivý , Adamec, Staněk 2, Křepelka 2,

Nejlepší hráč utkání: Eremiáš Adam

Výsledek hovoří za vše. Soupeř na nás jednoznačně nestačil a kluci si s chutí zastříleli. K vidění bylo hodně pěkných kombinačních akcí.

HC Tábor – Milevsko 3:1

Branky: Kundrát, Straněk, Nevšímal

Nejlepší hráč utkání: Šedivý Jakub

V prvním zápase finálové skupiny jsme narazili na skvělou brankářku soupeře. Ta si výborně pokrývala hlavně dolní polovinu branky a kluci se jen obtížně prosazovali. Ačkoli tomu výsledek neodpovídá, utkání bylo poměrně jednoznačné. Jen ta naše koncovka.

HC Tábor – Sedlčany 6:4

Branky: Šedivý 2, Kundrát 2, Staněk, Zenkl

Nejlepší hráč utkání: Ent Matyáš

V posledním zápase na nás čekal domácí tým, který si dělal naděje na vítěztví. Za stavu 3:3 zavládla trochu nervozita. Ale kluci zabojovali a zápas vyhráli. V tomto utkání jsme na dálku soupeřili s týmem dívek o celkové prvenství v turnaji. S dívkami jsme měli shodný počet bodů a o našem prvenství v turnaji rozhodlo více vstřelených ranek. Remíza z prvního zápasu nás mohla mrzet.

Nejlepší hráč turnaje v týmu HC Tábor : Šedivý Jakub

Nejlepší nahravač turnaje: Zenkl David Daniel

Turnaj byl pěkně zorganizovaný s bohatými cenami na závěr. Kluci skončili, i když těsně, na prvním místě. Další pořadí: 2. Dívčí hokej, 3. Sedlčany … (ME)

 

————————————————————————————————–

31.3.3012Turnaj 4. třídDomažlice

Dne 31.3.2012 se kluci zúčastnili turnaje 4. tříd v Domažlicích. Turnaje se zúčastnilo 5 týmů. Hrálo se systémem každý s každým na 2 x 15 minut hrubého času. Za faul následoval trestný nálezd. Střídalo se za hry. Sestava: Stibal, Veřtát – Fořt, Eremiáš, Ent, Šedivý, Staněk, Nevšímal, Foral, Truhlář, Macháček, Šimák, Adamec, Samec. Na tunaji kluci obsadili 4. místo.

Tábor – Domažlice 1:1 Branka: Fořt

Tábor – Milevsko 2:2 Branky: Foral, Eremiáš

Tábor – Sokolov 0:1

Tábor – Sušice 2:6 Branky: Nevšímal, Eremiáš

První zápas s Domažlicemi byl až překvapivě vyrovaný (minulý týden jsme v M.L. dostali 6 gólů) i přes to, že domácí měli v bráně brankáře ze 6. třídy. Branku dal Lukáš F. z dorážky po akci Adama E. Celkově jsme měli více ze hry a tak byl jeden bod zklamáním. V dalším zápase s Milevskem jsme prohrávali 2:0. Po samostatné akci snížil Adam E., který vymetl pavučinu v levém horním rohu branky. Krásnou střelou od modré vyrovnal po vyhrané buly a přihrávce od Adama E. Tomáš F. Zápas skončil remízou, i když byl celkově starší soupeř ( minimálně 5 hráčů 2001 ) k poražení. V dalším zápase se Sokolovem jsme hráli o bronz. Dostali jsme nešťastný gól ze zkrumáže před brankou. Soupeře jsme mačkali, ale bohužel jsme neproměnili 3 vyložené šance. Naši golmani zlikvidolali několik trestných nájezdů většinou odpískaných za hru tělem. Poslení zápas proti fyzicky zdatnější Sušici již nemohl nic změnit na našem 4. místě. Kluci předvedli bojovný výkon. Stav korigoval Honza N. gólem po úniku a Adam E. z trestného nájezdu za faul. Celkově byl z naší strany turnaj vyvedený, kluci příkladně bojovali a perfektně zachytali oba brankáři. (ME)

 

———————————————————————————————–

24 -25.3.2012turnaj 4. třídMariánské Lázně

Ve dnech 24. – 25.3.2012 se kluci zúčastnili turnaje 4. tříd v Mariánských Lázních. Turnaje se zúčastnilo 8 týmů. Hrálo se systémem každý s každým na 1 x 20 minut čistého času. Na faul následoval trestný nájezd. Střídalo se za hry. Sestava : Stibal, Veřtát – Fořt, Eremiáš, Ent, Šedivý , Růžička, Staněk, Nevšímal, Foral, Truhlář, Křepelka, Macháček, Šimák, Adamec, Samec. Na turnaji kluci obsadili 7. místo.

Tábor – Kladno 1:3 Branka: Samec

Tábor – Mariánské Lázně 0: 3

Tábor – Domažlice 1:6 Branka: Eremiáš

Tábor – Klatovy 1:7 Branka: Foral

Tábor – K. Vary 0:6

Tábor – Zbraslav 2:1 Branky: Staněk, Nevšímal

Tábor – Hamburk 1:4 Branka: Foral

Tábor – Kladno 1:3 Branka: Nevšímal

Za víkend kluci odehráli 8 zápasů. Až na 2 utkání byly zápasy poměrně vyrovnané. Nejlepší výkon jsme předvedli v utkání se Zbraslaví, které jsme vyhráli. V následujícím zápase s fyzicky vyspělejším Hamburkem (ročníky 99 a ml.) jsme sehráli sympatické bojovné utkání. Krásnou branku dal Tomáš F. po indivuduální akci. Na další utkání s Kladnem jsme přišli „rozespalí“ a v prvních třech střídáních inkasovali 3 góly. Další průběh zápasu byl již vyrovaný, ale dokázali jsme pouze korigovat stav. Celkově byla znát fyzická, rychlostní a herní převaha soupeřů. Doplatili jsme na neproměnování samostatných nájezdů jak ze hry, tak za fauly. Pokud by jsme z těchto akcí dávali více branek, mohli se některé zápasy vyvíjet odlišně. Dobré výkony předvedli oba brankáři. (ME)

——————————————————————————————–

18.3.2012 – turnaj – ZOTEPO CUPSoběslav

Dne 18.3.2012 se náš tým zúčastnil turnaje 4. tříd v Soběslavi. Turnaj byl vypsán pro ročníky 2002 a ml. s výjimkou 5 hráčů ročníku 2001. Hrálo se systémem každý s každým na 3×15 min. čistého času. Za faul následovalo vyloučení na 1 min., střídalo se za hry. Sestava : Stibal, Veřtát – Fořt, Hájek, Eremiáš, Ent, Šedivý -Růžička, Staněk, Nevšímal, Foral, Truhlář – Křepelka, Macháček, Šimák, Adamec, Samec. Na turnaji kluci obsadili 4. místo. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Lukáš Veřtát.

HC Lužnice (Soběslav) – HC Tábor 2:1

Branka: Hájek

Vyrovnané utkání až do konce. Bohužel měli jsme střeleckou smůlu a nedokázali jsme utkání rozhodnout a připsat si vítězné body do tabulky turnaje. (JD)

KHL J. Hradec – HC Tábor 10:1

Branka : Eremiáš

Zasloužené vítězství soupeře. (JD)

HC České Budějovice – HC Tábor 5:1 (2:0,2:0,1:1)

Branka: Eremiáš

Na začátku utkání jsme obdrželi dvě zbytečné branky a my jsme neproměnili bohužel několik samostatných akcí. V utkání nás podrželi oba brankáři a Lukáš Veřtát byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. (JD)

Celý turnaj lze hodnotit kladně. Vzhledem k naší soupisce hráčů/ročníků/ se nemusíme za předvedené výkony stydět a hráči si za předvedené výkony zaslouží pochvalu. (JD)

—————————————————————————————-

3.3.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Tábor – KHL Jindřichův Hradec 5:3 (0:2, 5:0, 0:1)

Branky: Eremiáš 3, Křepelka, Nevšímal

Sestava: Stibal, Veřtát – Fořt, Zenkl, Eremiáš, Ent, Foral – Růžička, Staněk, Nevšímal, Truhlář, Křepelka – Hájek, Macháček, Šimák, Adamec, Samec

Poslední mistrovské utkání v sezóně 2011/2012 jsme dotáhli do vítězného konce a zaslouženě zvítězili. Bylo to jedno z nejlepších utkání v této sezóně, které jsme sehráli a zaslouženě si připsali body za vítězství. (JD)

————————————————————————————

26.2.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Soběslac – HC Tábor 19 : 3 (7:1, 5:2, 7:0)

Branky: Fořt, Zenkl 2

Sestava: Stibal, Veřtát – Fořt, Zenkl, Eremiáš, Ent, Samec – Růžička, Staněk, Nevšímal, Foral, Truhlář – Křepelka, Hájek, Macháček, Šimák, Adamec, Šustr

K tomuto utkání není co dodávat, kdo tam byl tak to viděl a my můžeme jenom

soupeři blahopřát, že hráči, kteří začínají s hokejem později / jak bylo

trenérem Lužnice sděleno před utkáním / mají tak rychlý hokejový růst. (J.D.)

———————————————————————————–

18.2.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Strakonice – HC Tábor 3:2 (0:1,2:1,1:0)

Branky: Staněk, Nevšímal

Sestava: Stibal, Veřtát – Fořt, Zenkl, Eremiáš, Ent, Šedivý – Růžička, Staněk, Nevšímal, Foral, Truhlář – Křepelka,Macháček, Šimák, Adamec

Utkání bylo od začátku až do konce vyrovnané a bohužel soupeř rozhodl utkání ve svůj prospěch v poslední minutě zápasu. Kluci se od začátku snažili a naše první branka byla zaznamenána po velmi pěkné akci. Mužstvo několikrát podržel svými zákroky brankář Stibal a bohužel jsme na konci zápasu nedokázali poslat kotouč do odkryté branky.Celý tým zaslouží pochvalu. (J.D.)

—————————————————————————————

12.2.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Tábor – HC Vimperk 0:10 (0:2,0:3,0:5)

Sestava:

Soupeř byl po celé utkání jednoznačně lepší a zaslouženě vyhrál. My jsme se snažili uhrát uspokojivý výsledek , ale proti soupeři, který byl výškově i silově někde jinde jsme neměli žádnou šanci. (J.D.)

—————————————————————————————

4.2.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Milevsko – HC Tábor 3:2 (2:1,1:0,0:1)

Branky : Eremiáš, Nevšímal

Sestava: Veřtát – Staněk, Zenkl, Eremiáš, Ent, Šedivý – Adamec, Růžička, Nevšímal, Foral, Truhlář – Křepelka,Macháček, Šimák, Šustr

Jeden z nejlepších zápasů na celé hřiště, který jsme v této sezoně sehráli.První dvě třetiny jsme prohráli o jeden gol a třetí třetinu jsme vyhráli 1-0 a byli jsme po celou tuto třetinu lepším mužstvem, jen nám scházelo zápas srovnat. Pochvalu za tento výkon zaslouží celé mužstvo v čele s výborně chytajícím brankářem Lukašem Veřtátem. Můžou nás mrzet pouze tři neproměněné nájezdy, jinak byl konečný výsledek v náš prospěch. Ani tak se nemusíme za tento výsledek stydět, jelikož mužstvo Milevska je složeno z ročníku 2001-02. Když budeme v takových výkonech pokračovat bude to jenom dobře. (RS)

—————————————————————————

29.1.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Tábor – IHC Písek 5:4 po SN ( )

Branky : Eremiáš 2, Nevšímal, Fořt, Šedivý (SN)

Sestava: Stibal – Fořt, Zenkl, Eremiáš, Foral, Šedivý – Staněk, Růžička, Nevšímal, Ent, Truhlář – Adamec, Hájek, Samec, Macháček, Šimák

Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané. Potkala se dvě mužstva, která mají podobné ročníkové složení a tomu odpovídal i celý průběh zápasu. Mužstvo si zaslouží za předvedený výkon a cenný bod pochvalu. (J.D.)

——————————————————————————

21.1.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Sušice – HC Tábor 8:0 ( )

Sestava: Stibal, Veřtát – Fořt, Zenkl, Eremiáš, Truhlář, Ent – Staněk, Růžička, Nevšímal, Foral, Šimák – Šustr, Adamec, Hájek, Samec, Šedivý – Macháček

Dostali jsme několik zbytečných branek a neproměnili nařízené nájezdy. Výsledek utkání neodpovídá skutečnosti. Nejlepší výkon jsme podali v závěrečné třetině. (JD)

——————————————————————————

15.1.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Tábor – HC Slavoj Č. Krumlov 2:13 (1:4, 1:2, 0:7)

Branky: Eremiáš, Nevšímal

Sestava: Stibal, Veřtát – Fořt, Zenkl, Eremiáš, Truhlář, Ent – Staněk, Růžička, Nevšímal, Foral, Šimák – Šustr, Adamec, Hájek, Samec, Šedivý – Macháček, Němeček

Utkání jsme nevzládli v poslední třetině, kde jsme za 6 minut obdrželi 7 branek . Zápas se dá těžko hodnotit, když za soupeře rozhoduje jeden hráč ročníku 2001 a my bohužel doplácíme na věkový rozdíl . (JD)

————————————————————————————

7.1.2012 – mistrovsky na velké hřiště

HC Č.Budějovice – HC Tábor 14:2 (4:0, 6:1, 4:1)

Branky: Eremiáš, Nevšímal

Sestava: Stibal, Veřtát – Zenkl, Fořt, Eremiáš, Šedivý, Ent – Staněk, Hájek, Nevšímal, Truhlář, Samec – Křepelka, Adamec, Macháček

V sobotu jsme sehráli první soutěžní utkání na velké hřiště. Na soupěři bylo vidět, že s tímto celoplošným hokejem má již zkušenosti a většina hráčů soupeře tento systém hraje již delší dobu. Naše mužstvo je na začátku a učí se tento celoplošný hokej hrát a to také odpovídá konečnému výsledku. (J.D)

———————————————————————————-

28.12.2011 – Turnaj- ročníky 2003 – Veselí n. L.

Dne 28.12.2011 se kluci ročníku 2003 zúčastnili turnaje v mimihokeji ve Veselí n. L. Hrálo se systémem každý s každým na 3×15 min. hrubého času. Za celý turnaj kluci nenašli rovnocenného soupeře a vybojovali zlaté medajle. Sestava: Veřtát – Zenkl, Eremiáš, Šedivý – Adamec, Ent, Staněk

HC Tábor – J. Hradec 21:3 (5:1, 6:1, 10:1)
Branky: Zenkl 8, Ent 5, Staněk 4, Eremiáš 3, Adamec

HC Tábor – Soběslav 20:5 (9:0, 5:2, 6:3)

Branky: Zenkl 7, Eremiáš 5, Šedivý 3, Staněk, Ent 2, Adamec 2

HC Tábor – Lužnice 13:3 (4:1, 4:1, 5:1)

Branky: Zenkl 5, Eremiáš 2, Šedivý 2, Staněk 3, Ent

Poslední turnaj na malé hřiště v roce 2011. Jednoduchý turnaj pro naše hráče. Svou hrou ukázali, že umíme hrát hokej. Na turnaji nebyl vyrovnaný soupeř. Naši hráči vyhráli zlaté medaile s celkovým skore turnaje 54:11. (PZ)
—————————————————————–

27.12.2011Turnaj 4. tříd – Milevsko

27.12.2011 jsme se zúčastnili turnaje 4. tříd v Milevsku. Hrálo se na celé hřiště 3×12 minut čistého času systémem každý s každým. Za faul následoval trestný nájezd. Sestava: Stibal, Veřtát – Eremiáš, Růžička, Fořt, Ent, Šedivý – Foral, Truhlář, Staněk, Samec, Nevšímal – Adamec, Křepelka, Macháček, Šimák, Hájek – Šustr, Němeček. Na turnaji kluci obsadili 4. místo.

HC Tábor – HC Milevsko 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)

Branka: Eremiáš

Proti soupeři, který hrál v silné sestavě, kluci sehráli až překvapivě vyrovaný zápas. Branku vstřelil po samostatné akci Adam Eremiáš. (ME)

HC Tábor – HC Poděbrady 5:8 (2:2, 2:1, 1:5)

 

Branky: Fořt, Hájek, Eremiáš, Šedivý, Nevšímal

Asi do poloviny poslední třetiny jsme vedli od 2 branky. Dobře rozehrané utkání jseme si pokazili v posledních minutách. 6 branek soupeře vstřelil jeden hráč. (ME)

HC Tábor – HC Kladno 2:10 (1:2, 0:4, 1:4)

Branky: Němeček, Adamec

Celkově zdatnější soupeř nás za celé utkání nepustil do hry. Pěknou branku vstřelil po průniku Tadeáš Adamec. (ME)

———————————————————————————-

23.12.2011 – přátelák – Soběslav – velké hřiště

HC Spartak Soběslav – HC Tábor 10:7

Branky: Eremiáš 2, Nevšímal, Staněk, Zenkl, Růžička, Samec

Sestava: Stibal, Veřtát – Zenkl, Fořt, Eremiáš, Šedivý, Ent – Staněk, Hájek, Nevšímal, Truhlář, Šimák – Růžička, Samec, Křepelka, Foral, Adamec – Macháček, Šustr

 

Komentář

—————————————————————————–

17.12.2011Vánoční turnaj – Praha, stadion Kobra ročníky 2003

17.12.2011 jsme se zúčastnili turnaje ročníků 2003 v Praze. Hrálo se systémem 3 na 3, na 3 x 10 minut hrubého času – minihokej. Hrálo se ve dvou skupinách po třech týmech každý s každým a o umístění první s prvním atd. Sestava : Veřtát – Šedivý, Eremiáš, Zenkl – Adamec, Staněk, Ent – Křepelka, Nevšímal. Na turnaji jsme vybojovali stříbrné medajle.

Výsledky:

HC Tábor – Kobra Praha 10:0

Branky: Ent 2, Adamec 3, Zenkl 2, Eremiáš 2, Staněk

 

Celé utkání jsme o třídu soupeře přehrávali. Byli jsme lepší jak indivuduálně, tak kombinačně. Bylo vidět hodně gólů po nahrávkách. V poslední třetině jsme převahu zúročili i brankově.

HC Tábor – HC Příbram 4:2

Branky: Zenkl 3, Nevšímal

Další soupeř byl o poznání vyspělejší. Protihráči byli urostleší a rychlejší než předchozí soupeř. I přes herní převahu jsme dlouho vedli jen o jednu branku. Ke konci zápasu jsme soupeři odskočili a zápas vyhráli. Branky padali po pěkné spolupráci Eremiáš – Zenkl a zklidnění přinesla nádherná střela Honzy Nevšímala do levého horního rohu soupeřovi branky.

HC Tábor – HC Poděbrady 2 : 3 finále

Branky: Šedivý, Zenkl

Finálový zápas poznamenal necitlivý výkon rozhodčího, který hned zpočátku proti nám odpískal dva nájezdy za sporné zákroky za hru tělem. Soupeř nájezdy proměnil a přidal ještě jedem gól. V 5 minutě jsme prohrávali 3:0. Další zápas se odehrával v podstatě jen před brankou soupeře. Nejdříve snížil Kuba Šedivý a následně David Zenkl po přihrávce od Adama Eremiáše. V průběhu hry Lukáš Veřtát chytil další 3 nájezdy za údajné fauly na polovině soupeře. Kluci bojovali, mačkali soupeře, v poslední minutě hráli power play, ale vyrovat nedokázali.

V turnaji jsme obsadili 2. místo. Ze zúčastněných týmů jsme předváděli určitě nejlepší hokej. Je vidět, že s ročníkovými soupeři můžeme hrát vyrovnané zápasy. Tým podržel soustředěným výkonem Lukáš Veřtát v brance. Ze hry jsme za 3 zápasy inkasovali jen 3 branky. (ME)

———————————————————————–

10.12.2011 – mistrovsky – minihokej – Tábor

„A“ Tábor – J. Hradec 1:3 (0:1,1:2,0:0)

Branka: Růžička

Sestava: Stibal – Truhlář, Růžička, Samec, Fořt, Šustr, Macháček, Šimák, Hájek

Výborně odehraný zápas, maximální nasazení všech hráčů. Jen nám chybělo trochu štěstí při zakončení. Pochvalu zaslouží celý tým v čele s výborně chytajícím brankářem Stibalem. (RS)

„B“ Tábor – J Hradec 7:4 (5:2,1:1,1:1)

Branky: Zenkl 2, Eremiáš, Šedivý, Adamec, Staněk, Křepelka

Sestava: Veřtát – Eremiáš, Šedivý, Zenkl – Adamec, Nevšímal, Staněk – Ent, Křepelka

Po celý zápas měli kluci převahu. Utkání bylo rozhodnuté již v první třetině a i v dalším průběhu soupeř ohrožoval naši branku jen sporadicky. Branky padali po pěkných hokejových a individuálních akcích. (ME)

A“ Tábor – Vimperk 4:14 (1:3, 1:4, 2: 7)

Branky: Fořt2, Truhlář, Růžička

V tomto zápase jsme udělali několik chyb hned na začátku a potom už jsme neměli sílu na zvrat v utkání. I přes výraznější prohru, nebyl ale tento zápas od hráčů ůplně odevzdaný.Do sestavy dobře zapadli noví kluci. (RS)

 

„B“ Tábor – Vimperk 5:16 (2:6,2:6,1:4)

Branky: Křepelka 2, Eremiáš, Šedivý, Nevšímal

Soupeř nás od začátku přehrával ve všech parametrech. Chyběla nám bojovnost a nasazení. Na lepší výsledek jsme určitě měli. Dobrý výkon podal Kája Křepelka, který se dvakrát brankově prosadil. (ME)

———————————————————————————————

3.12.2011 – mistrovsky – minihokej – Sušice

„A“ Tábor – Sušice 0:5 (0:2, 0:1, 0:2)

V tomto utkání jsme se nedokázali střelecky prosadit. Pochvalu zaslouží brankář Stibal za výkon, který předvedl. (JD)

Sestava: Stibal – Truhlář, Fořt, Foral – Samec, Růžička, Šimák – Šustr

„B“ Tábor – Sušice 4:5 (1:1, 0:2, 3:1)

Branky: Eremiáš, Zenkl 2, Křepelka

Sestava: Veřtát – Eremiáš, Zenkl, Šedivý – Staněk, Nevšímal, Hájek – Křepelka

Po vyrovnané první třetině nám soupeř nám střelecky utekl. V druhé třetině, ani po zvýšené aktivitě a vyhrané třetí třetině, jsme soupeře nedohnali. K remíze nám nepohla ani hra bez brankáře. (PZ)

„A“ Tábor- Č. Krumlov 6:8 (0:5, 4:1, 2:2)

Branky: Truhlář, Samec 2, Fořt 2, Šustr

Sestava: Stibal – Truhlář, Fořt, Foral – Samec, Růžička, Šimák – Šustr

První třetinu jsme zaspali a zbytečně obdrželi branky. Ve druhé a třetí třetině jsme bohužel utkání nedokázali otočit. (JD)

„B“ Tábor – Č. Krumlov 14:5 (4:3, 2:1, 8:1)

Branky: Eremiáš 5, Zenkl 4, Hájek, Šedivý, Staněk 2, Křepelka

Sestava: Veřtát – Eremiáš, Zenkl, Šedivý – Staněk, Nevšímal, Hájek – Křepelka
Do druhého utkání jsme vstoupili lepším bruslením a hrou. První a druhá třetina byly vyrovnané, ale ve třetí třetině jsme jednoznačně ovládli hřiště a soupeře jsme přestříleli. Hráči předvedli kus hokejového umění. Pochvala hráčům za předvedený výkon. (PZ)

————————————————————————–

26.11.2011 – mistrovsky – minihokej – Vimperk

„A“ Tábor – Vimperk 0:19 (0:6, 0:8, 0:5)

Sestava: Stibal – Truhlář, Fořt, Foral – Samec, Růžička, Staněk – Macháček

Vimperk měl v týmu několik starších hráčů a celkově na tak silného soupeře jsme nestačili. (RS)

„B“ Tábor – Vimperk 6:11 (1:5, 3:2, 2:4 )

Branky: Eremiáš 2, Zenkl 2, Hájek 2

Sestava: Veřtát – Eremiáš, Zenkl, Šedivý – Adamec, Nevšímal, Hájek – Křepelka

Soupeř nám střelecky utekl v první třetině, ani po zvýšené aktivitě a vyhrané druhé třetině jsme soupeře nedohnali. (PZ)

„A“ Tábor – Písek 3:10 (0:3, 1:4, 2:3)

Branky: Truhlář, Samec, Staněk

Sestava: Stibal – Truhlář, Fořt, Foral – Samec, Růžička, Staněk – Macháček

V tomto zápase kluci zlepšili hru až ve druhé půlce utkání. Třetí třetina už byla z obou stran vyrovnaná,ale už se nám nepodařilo uhrát lepší výsledek.Bylo k vidění pár pěkných hokejových akcí. Snaha klukům nelze upřít . (RS)

„B“ Tábor – Písek 12:8 ( 3:3, 6:4, 3:1)

Branky: Eremiáš 2, Zenkl 4, Hájek 2, Šedivý 2, Adamec, Nevšímal

Sestava: Veřtát – Eremiáš, Zenkl, Šedivý – Adamec, Nevšímal, Hájek – Křepelka

Do druhého utkání jsme vstoupili lepším bruslením a hrou. První třetina byla vyrovnaná, ale ve druhé jsme soupeři střelecky odskočili a ve třetí třetině jsme si náskok udrželi. Pochvala hráčům za předvedený výkon. (PZ)

————————————————————————————-

19.11.2011 – mistrovsky – minihokej – Tábor

„A“ Tábor – ČK 3:11 (3:5,0:1,0:5)

Branky: Zenkl, Šedivý, Truhlář

Sestava: Stibal – Zenkl, Eremiáš, Šedivý – Truhlář, Foral, Fořt

První dvě třetiny jsme soupeři stačili, jen nám nešla koncovka. Ve třetí třetině nás soupeř přehrál. (PZ)

„B“ Tábor – ČK 4:7 (1:3, 1:2, 2:2)

Branky: Samec, Hájek 3

Sestava: Veřtát – Samec, Adamec, Šimák – Staněk, Ent, Růžička – Křepelka, Macháček, Hájek

Utkání bylo vyrovnané bohužel jsme dostali zbytečné branky, které utkání rozhodly. (JD)

„A“ Tábor – Lužnice 4:13 (1:4, 1:6, 2:3)

Branky: Šedivý 2, Fořt, Foral

Sestava: Stibal – Zenkl, Eremiáš, Šedivý – Truhlář, Foral, Fořt

Soupeř nás přehrál v prvních dvou třetinách. Ve třetí třetine soupeř polevil a zápas se trochu vyrovnal. (PZ)

„B“ Tábor – Lužnice 9:2 (4:0, 2:1, 3:1)

Branky: Samec 2, Adamec, Šimák, Staněk, Ent, Růžička, Hájek
Sestava: Veřtát – Samec, Adamec, Šimák – Staněk, Ent, Růžička – Křepelka, Macháček, Hájek
Utkání bylo od začátku pod naší taktovkou a zaslouženě jsme vyhráli. Všichni hráči zaslouží pochvalu. ( JD )
———————————————————————————–

13.11.2011 mistrovsky – minihokej – Strakonice

„A“ HC Tábor – HC České Budějovice 3:11 (2:3, 1:4, 0:4)

Branky: Zenkl, Truhlář, Hájek

Sestava: Stibal- Zenkl, Eremiáš, Šedivý – Foral, Fořt, Truhlář – Hájek

Bez komentáře (PZ)

„B“ HC Tábor – HC České Budějovice 5:7 (1:2, 1:2, 3:3 )

Branky: Nevšímal, Adamec, Staněk, Samec 2

Sestava: Veřtát – Nevšímal, Adamec, Staněk – Samec, Ent, Šimák

Utkání bylo velmi vyrovnané , nevyužili jsme několik vyložených šancí a to rozhodlo o výsledku zápasu. Všichni hráči v tomto utkání zaslouží pochvalu. (JD)

„A“ HC Tábor – HC Strakonice 0:21 (0:7, 0:3, 0:11)

Sestava: Stibal- Zenkl, Eremiáš, Šedivý – Foral, Fořt, Truhlář – Hájek

Bez komentáře (PZ)

„B“ HC Tábor – HC Strakonice 1:17 (1:9, 0:3, 0:5 )

Branka: Nevšímal

Sestava: Veřtát – Nevšímal, Adamec, Staněk – Samec, Ent, Šimák

Od začátku zápasu byl soupeř jednoznačně lepší a první třetina rozhodla o výsledku. (JD)

————————————————————————————–

30.10.2011 mistrovsky – minihokej – Soběslav

„A“ HC Tábor – Spartak Soběslav 6:13 (4:5, 1:4,1:4)

Branky: Zenkl 2x, Foral 2x, Eremiáš, Truhlář

Sestava: Stibal – Zenkl, Eremiáš, Šedivý – Truhlář, Foral, Hájek

Po vyrovnané první třetině jsme přestali hrát a využívat golové situace. Obdrželi jsme několik laciných golů po vlastních chybách. P.Z.

 

„B“ HC Tábor – Spartak Soběslav 4:8 (0:2, 2:2, 2:4)
Branky: Adamec 2x, Samec, Šimák

Sestava: Veřtát – Adamec, Samec, Šimák, Nevšímal, Staněk, Růžička, Ent, Macháček

Obě utkání byla vyrovnaná , ale bohužel ve třetí třetině jsme obdrželi několik zbytečných branek, které rozhodly o výsledcích obou utkání v neprospěch našeho mužstva. J.D.

„A“ HC Tábor – IHC Písek 7:15 (2:7, 1:4, 4:4)

Branky: Truhlář 3x, Foral, Hájek, Eremiáš, Šedivý
V tomto zápase jsme začali hrát až v posledních 5 minutách utkání. V ostatních minutách jsme na silného soupeře nestačili. P.Z.

„B“ HC Tábor – IHC Písek 5:8 (2:3, 3:3, 0:2)

Branky: Nevšímal, Adamec, Samec, Růžička, Šimák
Obě utkání byla vyrovnaná , ale bohužel ve třetí třetině jsme obdrželi několik zbytečných branek, které rozhodly o výsledcích obou utkání v neprospěch našeho mužstva. J.D.

————————————————————————————

29.10.2011 – přátelsky na celé hřiště

HC Benešov – HC Tábor 11 : 2 (1:0, 7:2, 3:0)

Na video z utkání se podívejte zde

Branky: Eremiáš, + vypůjčený hráč

sestava: Veřtát – Eremiáš, Zenkl, Staněk, Ent, Truhlář – Foral, Samec, Šimák, Adamec, Macháček, Křepelka, + 2 vypůjčení z Benešova

Komentář

————————————————————————

23.10.2011 – mistrovsky na celé hřiště

HC Tábor – HC Sušice 1 : 5

Branka: Fořt

Sestava:

Komentář

———————————————————————————–

16.10.2011 – mistrovsky – minihokej – Písek

„A“ IHC Písek – HC Tábor 7:10

Branky: Eremiáš 3x, Truhlář 2x, Hájek 2x, Fořt 2x, Šedivý

sestava: Stibal – Eremiáš, Zenkl, Šedivý – Foral, Fořt, Truhlář – Hájek

Asi nejlepší výkon v sezóně. Po celé utkání kluci bojovali proti urostlejšímu soupeři na hranici svých možností. Hráli důrazně do těla a promeňovali šance. (ME)

„B“ IHC Písek – HC Tábor 10:2

Branky: Samec, Šimák

sestava: Veřtát – Staněk, Ent, Růžička, Šimák, Nevšímal, Adamec, Macháček, Samec, Křepelka

Utkání bylo vyrovnané , ale bohužel jsme ve druhé třetině nedokázali rozhodnout a soupeř využil své šance a vítězství si pohlídal. (JD)

„A“ HC Tábor HC Milevsko 3:8 (1:2, 0:3, 2:3)

Branky: Zenkl, Eremiáš, Truhlář

Komentář

„B“ HC Tábor – HC Milevsko 2:9 (1:2, 1:0, 0:7)

Branky: Samec 2x

V tomto utkání byla vidět převaha soupeře, který má s hrou na klasické veliké hřiště zkušenosti a na začátku utkání nás jednoznačně přehrál a vytvořil si rozhodují náskok, který rozhodl o výsledku zápasu. (JD)

————————————————————————————-

28.9.2011 – přátelsky na celé hřiště

HC Tábor – výběr Prahy 2 : 16

Branky: Zenkl, Eremiáš

Sestava: Stibal, Veřtát – Eremiáš, Zenkl, Staněk, Ent, Šedivý – Foral, Růžička, Samec, Šimák, Truhlář – Nevšímal, Adamec, Fořt – Macháček

Komentář

———————————————————————————-

10.9.2011 – přátelsky na celé hřiště

Milevsko – HC Tábor 6:2

Branky : A.Eremiáš 2

Sestava: Veřtát, Stibal – Eremiáš, Zenkl, Hájek, Šedivý, Ent, Nevšímal, Staněk, Růžička, Foral, Křepelka, Šimák, Samec

Hrací systém 5 na 5 je pro naše mužstvo novinkou a i z průběhu utkání, které jsme hráli v Milevsku to tak vypadalo. Kluci se snažili držet se soupeřem krok, ale bohužel soupeř si výsledek pohlídal a zaslouženě zvítězil. J.D.

———————————————————————————

27.8.2011– celé hřiště – přátelsky

HC Tábor – Milevsko 1:3

Branka:D. Zenkl

Sestava:

Komentář

 

Share